Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 16-Mar-2010 02:51
Runway...
Tara.....fashion show for 1 Malaysia 1 Halal kat Masjid negara...kali ni wa buh gmbar byk skit eh...skali ngan caption....

Sure korang akan ckp mcm familiar la muka2 yg lg 3 org tu....ni aksi time kat dlm waiting room...



Ni plak smua kena pakai jubah sbb xmo tunjuk dl la kununnya bj yg kami pakai kat org lain...


Style baru...berjubah purple dan berkelubung...hahahhahahahah


Baju yg diperagaan adalah koleksi D' Zain....pasan tak bj wa tu cam beso skit....jenuh ken control time nak jln sbb pinggang kain dia beso..so kain agak londeh skit..takut tpijak...kang malu mak nyah....hehehehhehehe


This one after show....muka smua da lega.... :-D


smua kena maintain senyum lg tu...padahal punya la panas n berpeluh...mkn pun blum time tu...bayangkan la dtg seawal kul 9am tuk makeup...show after zohor....

Apapun it was fun n the excitement wallahhhh... :-> anyone want me to be ur model...hehhehehehehehehe

© Pidgin Technologies Ltd. 2016